Česta pitanja

Navešćemo Vam nekoliko razloga. 🙂

  • Originalni parfemi doo je registrovana firma za prodaju parfema preko interneta. Sarađujemo sa zvaničnim distributerima i uvoznicima za Srbiju.
  • Po svojoj koncepciji poslovanja razlikujemo se od klasičnog načina prodaje. Ne plaćamo poslovni prostor i nemamo troškove skladištenja. Iz tog razloga možemo da Vam ponudimo niže cene od konkurencije. Uštedite tako što ćete kupovati po povoljnim cenama i pratite naše akcije koje su Vam dostupne cele godine.
  • Proizvode možete naručiti u svakom trenutku, a proces kupovine je prilično jednostavan i oduzme svega 2-3 minuta Vašeg vremena. Ne morate da čekate u redu na kasi, putovati do parfimerije, tražiti parking mesto.
  • Pri svakoj porudžbini dobijate račun odmah na mail i svaki parfem ima svoju deklaraciju.
  • Naručite omiljene parfeme svakim radnim danom do 14h i parfem dobijate na željenu adresu odmah sutradan.
  • Trošak isporuke MI pokrivamo.
  • Zadovoljstvo kupaca je naš prioritet. Iz tog razloga mi koristimo usluge kurirske službe POST EXPRESS. To znači da ne morate sedeti kod kuće ceo dan i čekati kurire, već svoj paket možete preuzeti u Vašoj najbližoj pošti kada Vama odgovara.
  • Za uži deo Beograda, isporuke vrše naši komercijalisti, a moguće je i lično preuzimanje na adresi naše kancelarije uz prethodno poručivanje preko sajta.
  • Nudimo isključivo kvalitetnu i originalnu robu.
  • Trebate savet, informaciju ili pomoć s narudžbinom? Ne čekajte i obratite nam se.

Najjednostavniji i najbrži način da naručite željeni parfem je da prvo kliknete na sliku parfema:

Prvi korak u naručivanju parfema sa sajta

Nakon što ste ovo uradili, naći ćete se na sledećoj stranici:

Drugi korak u naručivanju parfema sa sajta

Klikom na dugme „KUPI ODMAH“ vodimo Vas na sledeću stranicu, gde je potrebno da unesete svoje podatke.

Nakon što unesete podatke, kliknite na dugme „NARUČITE“ i dobićete potvrdni email na adresu koju ste ostavili prilikom popunjavanja svojih podataka.

Zatim će Vas kontaktirati neko od naših zaposlenih, radi potvrde porudžbine.

Porudžbine pozivom nisu moguće, jer ne smemo uzimati lične podatke telefonskim razgovorom.

Parfeme šaljemo Post expresom (poštom). Ako se parfem poruči radnim danom do 14h, na isporuci je od sutradan, osim kada je u pitanju baš manje mesto (za njih imaju tačno određeni dani kada se vrši isporuka).

Plaćanje je u dinarima prilikom preuzimanja.

Dostava je besplatna.

Testeri su parfemi namenjeni parfimerijama kako bi kupci mogli testirati miris parfema pre kupovine istog. Testeri dolaze u bočicama sa najvećom militražom u kojoj se isti parfem prodaje.
Razlika između tester i komercijalnog pakovanja je samo u kutiji. Tester pakovanja uglavnom dolaze u običnim belim kutijama bez celofana. Sama bočica je identična komercijalnom pakovanju. Razlike u mirisu takođe nema, apsolutno su isti. Nisu ni jači ni slabiji.
Poneki testeri dolaze bez čepa.

Prednost testera je cena koja je niža od komercijalnog pakovanja parfema. Omiljeni su kod parfemoljubaca koji ih koriste za ličnu upotrebu, ali se zbog načina pakovanja ne preporučuju kao poklon.

Osnova svakog parfema je „esencija parfema“, ovo je u stvari ono što čini miris parfema. To je kombinacija mirisnih ulja, baza, ekstrakta i sintetičkih mirisa. Sama esencija parfema ne bi bila prijatna zato je potrebno je razblažiti alkoholom ili vodom.

EDP – Eau de Parfum
Kod ove kategorije koncetracija esencije parfema se kreće između 15-20% i pravi se u bočicama sa sprejom.

EDT – Eau de Toilette
Kod ove kategorije esencija parfema se još više razblažuje i koncetracija se kreće od 5-15%.

EDC – Eau de Cologne
Ova kategorija sadrži najmanju koncetraciju esencije parfema, od 2-4%.

Cene koje su označene na našoj stranici su bruto cene, u cenu je uračunat PDV.

Gotovo svaki dan odgovaramo na ovo pitanje i nije nam teško. 🙂
Razumemo zašto ste skeptični, jer smo i sami takvi. Svedoci smo mnogih prevara u poslednje vreme. Na društvenim mrežama nudi se sve i svašta.

Da. Parfemi su original. Mi smo registrovana firma za prodaju parfema i radimo samo sa zvaničnim distributerima i uvoznicima za Srbiju.

U prilog tome govore i naše zadovoljne mušterije. Ovo su samo neki od njih:

Poruka sa Vibera

Viber poruka

Sms poruka od zadovoljne mušterije

Poruka od mušterije

SMS poruka

Da, parfemi se mogu lično preuzeti na adresi naše kancelarije u Španskih boraca 22, na Novom Beogradu. Parfem je prethodno potrebno poručiti na sajtu i pri porudžbini u napomeni napisati da želite lično preuzimanje.
U zavisnosti od vremena kada izvršite porudžbinu, mi Vam javljamo kada je moguće da preuzmete parfem. Ako se parfem poruči radnim danom do 13h, preuzimanje je moguće isti dan od 15-17h, a potom svakog narednog radnog dana od 09-17h.

Nemamo prodavnicu, registrovani smo samo za online prodaju.